П`ятниця, 26.04.2024, 00:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Болехівський ліцей №2 "Науковий"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 27 » Весняні канікули
00:08
Весняні канікули

На екскурсію – до кінотеатру!

Чому люди ходять в кіно?

За часів молодості наших батьків, кожен похід в кіно був чимось особливим, вихід фільму чекали кілька місяців, а квитки розкуповувалися за довго до прем’єри. Купували вбрання, щоб сходити в кіно. Вихід зарубіжних фільмів взагалі очікувався дуже довгий час.

Що ж ми спостерігаємо зараз?

Величезна кількість людей будь-якого віку відвідує кінотеатри! І, тим більш, багатьох хвилює таке питання – а, власне кажучи, чому люди ходять в кіно, коли зараз є інтернет? Коли можна скачати фільм і подивитися його?

Чому так?

По-перше, Ви отримаєте неймовірне задоволення. Фільм жаху, комедія – будь-який твір кінематографа, будь-який кадр зустрічається бурхливим сміхом або «жахом». Саме тому багато людей відвідують кінотеатри.
По-друге, як би не говорили, але знайти фільм в інтернеті, який вийшов буквально кілька днів тому у гарній якості – НЕРЕАЛЬНО! Звичайно ж хочеться насолодитися переглядом довгоочікуваного фільму вже як можна швидше!

По-третє, ходити в кіно краще в компанії з друзями – так як можна поділитися емоціями – страхом, сміхом і багатьма іншими. Обговорити фільм, та й атмосфера зовсім інша.

По-четверте, яким би не було у Вас розширення екрану на телевізорі, або власному «міні-кінотеатрі», Ви не отримаєте тих емоцій, не зможете насолодитися так, як це спостерігається в кінотеатрі. Тим більше, що розмір екрану в кінотеатрі просто величезний і видає по-справжньому якісне зображення.

І навіть це далеко не всі причини, чому понад 230 мільйонів людей по всьому світу відвідують кіно за 1 рік. І величезна кількість людей, перш ніж подивитися фільм, вивчають трейлер.

Трішечки про історію …

Уявіть собі, що перший кінотеатр з’явився в далекому 1896 році 26 червня в штаті США – Новий Орлеан. Для тих часів, його розміри були величезні, так як він вміщував більше 400 глядачів! Його назва – Вітаскоп Хол і його «відкривачем» був Рок Вільям.

А ось найперший величезний кінотеатр з’явився у 1910 році у Франції, в ньому містилося аж 5000 глядачів, що для тих часів було неймовірно!

 

Кінотеатр стає надійним помічником вихователів, стає більш досконалим у способах впливу на особистість. Кінотеатр дає цінний матеріал для виховання молодого покоління.

Головне завдання педагога, що використовує кінотеатр як засіб виховання, — вміти міряти мистецтво життям і навчити цьому своїх вихованців. З цією метою 24 березня  учні 5-Б класу разом з класним керівником Зоряною Степанівною вирушили в Долину у кінотеатр «Чаплін» на прем’єру мультфільму «Королівський коргі».

Мультфільм «Королівській коргі» знято мультиплікаторами з Бельгії. Порода головного героя обрана не випадково. Саме ці собаки є улюбленцями королеви Великобританії. Перше цуценя було подароване їй у 7 років. Загалом у королеви було понад 30 собак породи коргі. В оригінальній версії фільму героїв озвучили провідні британські актори.

Непосидюче цуценя Рекс насолоджується життям, бо має усе, що тільки забажає. Рекс живе у Букінгемському палаці разом із королівською родиною, тож йому дістаються найсмачніші ласощі, найрівніші газони під час прогулянок та найм’якші дивани для відпочинку. А грається з ним сама королева. Та якось, рятуючись від інтриг у палаці, Рекс тікає. Для нього відкривається небезпечний світ лондонських вулиць. Тепер йому належить не тільки познайомитися з таємним життям вулиць Лондона, але і довести, що він справжній Королівський Коргі…

Відвідуйте кінотеатри разом зі своїми друзями, родиною та насолоджуйтеся кожним моментом фільму!

 

ace13720f577aaf1cd9d6ff4bbdf3261.jpg

Переглядів: 522 | Додав: ticher | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz