Четвер, 25.04.2024, 11:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Болехівський ліцей №2 "Науковий"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 26 » Засідання методичного об’єднання класних керівників
13:41
Засідання методичного об’єднання класних керівників

        

СІМЯ –ЦЕ ДЕРЕВО РОДИННЕ,
З ШИРОКИМ ЛИСТЯМ НА ГІЛКАХ,
ЦЕ РОЗДОРІЖЖЯ, ДЕ З ДИТИНСТВА,

ЖИТТЄВИЙ ПОЧИНАЄМ ШЛЯХ…

ТАК ДЕРЕВО СИЛЬНІШИМ СТАНЕ,
І БУЙНИМ ЦВІТОМ ЗАЦВІТЕ,
ОБГОРНЕ НІЖНО НАС ГІЛКАМИ,
Й К
ОРІННЯМ ГЛИБШЕ ПРОРОСТЕ.

21 березня 2017 року в Болехівській загальноосвітній школі I-III ступенів відбулося відкрите засідання методичного об’єднання класних керівників на тему «Родинне виховання».

Вчителі та батьки працювали за планом.

1.

Відкрите заняття батьківського всеобучу «Найкращий спосіб допомогти дитині – це допомогти її батькам».

Звір О.М.

Рак Г.А.

2.

Круглий стіл «Проблемні сімї та робота з ними».

Соціальний педагог школи

Зварич В.В.

3.

Проект «Вплив сімейного виховання на формування особистості»

Психолог школи

Герасимів М.В.

4.

Відкритий виховний захід «Живи і возрадуйся роде наш красний».

Дубей О.В.

 

 

Відкрите засідання методичного об’єднання класних керівників проходило згідно річного плану ШМО класних керівників на 2016-2017 н.р.

Рак Г.А. та Звір О.М. (класоводи 4 класів) провели з батьками  батьківський всеобуч «Найкращий спосіб допомогти дитині – це допомогти її батькам».

Вчителі зазначили, що майбутнє країни, нації, кожного з нас у наших дітях. Якщо у них будуть сформовані такі важливі якості, як чесність, скромність, гордість, повага до людини, вони будуть зростати фізично і морально здоровими, духовно багатими, і нам всім не буде підстав боятися за їхню долю.

До всеобучу приєдналась соціальний педагог школи Зварич В.В., яка провела круглий стіл «Проблемні сімї та робота з ними». Вікторія Зварич повідомила батьків, що на сучасному етапі розвитку держави особливого значення набуває проблема розвитку та зміцнення сім'ї, як основного осередку виховання підростаючого покоління, оскільки за офіційними даними в Україні розпадається кожна друга сім'я - кількість розлучень по країні в цілому сягає 60 %. Україна за розлученнями посідає третє місце у світі. Сучасні сім'ї різноманітні, і від того, в якій родині живе дитина, залежить, яким змістом наповнюється процес формування її особистості. Умовно сім'ї поділяють на благополучні та неблагополучні.

Психолог школи Герасимів М.В. презентувала проект «Вплив сімейного виховання на формування особистості». Мирослава Володимирівна зазначила, що на сучасному етапі важливе місце посідає проблема взаємин школи та сім’ї, батьків і дітей. Батьки та вчителі повинні бути в числі рівноправних учасників навчально – виховного процесу. Без допомоги батьків педагогічному колективу важко домогтися значних успіхів, як у навчанні так і вихованні.

На закінчення шкільного методичного об’єднання класних керівників Дубей О.В. ( класний керівник 5 – А класу) дала з своїми дітьми відкритий виховний захід «Живи і возрадуйся роде наш красний».

      

Переглядів: 476 | Додав: ticher | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz