Вівторок, 23.04.2024, 13:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Болехівський ліцей №2 "Науковий"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 17 » Свято Букваря і Мами
11:06
Свято Букваря і Мами

    13 травня 2017 року, в учнів 1-Б класу, Болехівської ЗОШ I-III №2 цікаво пройшло свято Букваря і мами.. Свято, на якому дітки попрощалися зі своїм першим підручником і вітали мам, бабусь і всіх жінок із святом Матері.

  Всі діти, як дорослі, люблять пригоди та казки. Ось і з нашою Абеткою сталася пригода – розгубилися букви… Але казкові герої, дружні звірята, овочі та квіти, ролі яких виконували учні нашого класу, знайшли всі букви та принесли Букварику.

  З яким же нетерпінням першокласники чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово танцями й веселими посмішками! Учні виконали лагідну пісню про маму «Мама і я» та привітали листівками своїх матерів із чудовим святом Матері і запросили їх на вальс. Проводити свято з першокласникам допомагала вчитель музики Досяк Наталія Романівна. Усі мами були задоволені від свята, бо вони отримали купу емоцій та приємних вражень від спілкування з дітьми. А різноманіттю костюмів не було меж! За це ми вдячні батькам, які брали активну участь в організації свята.

 На згадку про свято першокласникам вручили медалі за старанність у навчанні та зразкову поведінку Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…

 Гості свята переглянули слайд-шоу про 1-Б клас  «Мій клас найкращий», фотографії учнів, зроблені протягом року вчителем – на уроках, перервах.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався!.І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним з такою чудовою вчителькою, як Юзьків Надія Ярославівна, яка стала для діток і другом, і мудрим наставником, і другою мамою!

Батьки учнів 1-Б класу щиро вдячні Юзьків Надії Ярославівні за те, що вона знайшла шлях до кожного маленького серця, за те, що вона їх навчила, за доброту і щедрість серця. І бажають їй успіхів у нелегкій роботі на педагогічній ниві.

   

Переглядів: 674 | Додав: ticher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz