Субота, 20.04.2024, 00:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Болехівський ліцей №2 "Науковий"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Подарунок бібліотеці
20:48
Подарунок бібліотеці

СПАСИБІ ЗА ПОДАРОВАНІ КНИГИ!

Здійснюйте добро, поки ви існуєте!

Дені Дідро

 

Дарування книг у бібліотеку — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку — це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку — це показник престижу книгозбірні, її місця у суспільному житті.

За сприяння колишнього вчителя української мови та літератури Гошовської О. І. , яка в даний час проживає в Канаді, шкільна бібліотека Болехівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 поповнилась дитячими книжечками Лесі Бризгун-Шанти, виданими українською та англійською мовами в Києві та Торонто. Автор подарованих книжок «Родина медведів», «Слава Курчатку-жовтенятку», «Перший Великдень Курчатка-жовтенятка», «Мандрівка Курчатка-жовтенятка», «Многая літа, Кирпатенька Вивірочка!» - письменниця українського походження, учителька, бібліотекар, багаторічний секретар управи Об'єднання працівників літератури для дітей і молоді ім. Леоніда Глібова, лауреат літературної премії ім. Лесі Українки (1996 р.), член Спілки письменників України (померла в 2011 році у Торонто) . Ці книжечки знайдуть свого читача серед найменший школярів та учнів середніх класів. Вони будуть яскравим прикладом того, що поширення української мови не має кордонів, а рідна мова завжди надихає на хороші справи та творчість.

Дирекція, педагогічний та учнівський колектив щиро вдячні за книги, отримані в дар шкільній бібліотеці від шанованого педагога, книголюба, патріота, людини з великим світоглядом та жагою навчати — пані Ользі Гошовській. В цей економічно складний час, коли надходження нової літератури дуже незначні, можливість перегорнути яскраві сторінки нових цікавих видань принесуть малим читачам багато задоволення. Спасибі Вам за цінний подарунок, за те, що не залишилися байдужою до бібліотечного життя, до книги та до дітей! Хай Бог допоможе у всіх Ваших справах!

30 вересня в Україні традиційно відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершин знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, затишку, дружного взаєморозуміння та підтримки!

Класний керівник 3-А класу

Болехівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Лугова Наталія Василівна

 

На фото перші читачі подарованих книг –

учні 3-А класу та бібліотекар школи Марія Пигач

Переглядів: 599 | Додав: Chizhik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz