Субота, 27.04.2024, 00:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Болехівський ліцей №2 "Науковий"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 6 » Педагогічна практика керівників
20:51
Педагогічна практика керівників

25 жовтня 2018 року на базі Болехівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено педагогічну практику керівників закладів загальної середньої освіти на тему «Нові підходи до реалізації концепції «Нова українська школа». Основна мета семінару-практикуму – створення дорожньої карти упровадження концепції «Нова українська школа» в діяльність ЗЗСО.

Гостей привітали учні 1-х класів веселими віршиками та подарували смайлики з емблемою НУШ.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Лугова Тетяна Миколаївна, яка побажала всім успіху та плідної співпраці. З освітою Болехівщини учасників семінару ознайомив головний спеціаліст управління освіти Хом’як Олександр Михайлович, а досвідом методичної роботи ділилась завідувач ММЦ управління освіти Андрусишин Світлана Олександрівна.

Заступник директора з НВР школи Чижик Леся Мирославівна презентувала експрес-портрет навчального закладу.

Лугова Наталія Василівна, тренер НУШ з навчання вчителів початкової школи, провела майстер-клас з елементами тренінгу «Ранкова зустріч у системі методів, орієнтованих на учня». Чижик Михайло Тарасович, вчитель фізики та інформатики, провів майстер-клас «Моделі і методи прийняття креативних рішень». Заняття з елементами тренінгу «Лідерство як вміння надихати» провели Кузів В.Б., практичний психолог, та Уханська Г.С., соціальний педагог. Методичний меседж «Порівняльна характеристика концептуальних змін НУШ» та збірник матеріалів "Управління Новою українською школою", в якому зібрані методичні матеріали щодо специфіки управління, презентувала Фендик В.І.

Після насиченої праці гостей радо запросила у мандрівку минулого та сьогодення заступник директора з НВР Чижик Л.М. Присутні оглянули експозицію «Із бабусиної скрині», на якій була представлена композиція старовинних та сучасних вишиваних рушників, сорочок, суконь; виставка розписаного глиняного посуду, писанок, роботи з бісеру.

Святкову програму «Україна, на весь світ одна єдина» підготувала Чижик Л.М. та вокальна група «Біла черемшина».

Наступний етап семінару – духовна стежина, екскурсія до Гошівського монастиря о. Василіян, яка стане приємною згадкою для всіх учасників педагогічної практики.

  

  

   

 

Переглядів: 548 | Додав: Chizhik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz