Вівторок, 23.04.2024, 15:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Болехівський ліцей №2 "Науковий"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Травень » 19 » Гра-квест до дня матері
08:47
Гра-квест до дня матері

     У 2-А класі протягом минулого тижня була проведена гра-квест «Збираємо компліменти для мами», адже слово «комплімент» - це особлива форма похвали, вираз схвалення, поваги, визнання або захоплення; люб'язності, приємні слова, утішний відгук, відфільтровані лестощі. Компліменти — простий, але потужний засіб, що допомагає встановлювати добрі стосунки з іншими людьми. Їх кажуть з різних причин, але всі вони зазвичай приносять задоволення і піднімають самооцінку людини. Наша симпатія до людини, як правило, починається з того, що вона уміло підкреслила якусь нашу гідність.
     Метою проведення такої гри було згуртування сімей загальною метою, підвищення позитивного емоційного рівня і підтримку традицій святкування Дня Матері, якого щорічно відзначають з 2000 року, в другу неділю травня. В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина — матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.
 А основними завданнями, які поставила класний керівник Каричорт Лідія Юліанівна є виховання доброго, уважного ставлення до мами, прагнення їй допомагати, радувати її; сприяти створенню теплих стосунків у сім’ї, розвивати артистичність та творчі здібності; створити теплий моральний клімат між матерями і дітьми і позитивну емоційну атмосферу; сприяти вмінню працювати в команді, виховувати дружні стосунки між учасниками освітнього процесу. Для гри ми використали умовні «серця» з лагідними словами про маму, які дітям давали члени квесту за виконані завдання, листи маршруту, завдання на картках, дитячі малюнки мам та їх твори про маму, ножиці, клей.
     Маршрут мандрівки знаходився у конверті. Під час гри на дітей чекали веселі та цікаві завдання, які обов’язково треба виконати. Школярі долали сходинку за сходинкою кожна група. Ми щиро вдячні за допомогу у проведенні квесту учасникам станцій - бібліотекарю Пигач Марії Василівні за проведення конкурсу «З’днай прислів’я», медичній сестрі школи  Кубарич Лідії Володимирівні за проведення конкурсу «Що спільного між мамою і медичною сестрою?», завідувачу їдальні Гульчію Миколі Ігоровичу за завдання «Чи знають діти, що мама дає в борщ» та запитання про кулінарні здібності матерів. У кабінеті заступника директора з навчальної частини Лугової Наталії Василівни учні показували вміння у грі «Відшукай свою частинку», а в кабінеті заступника директора з виховної роботи Купрій Марії Михайлівни та педагога-організатора Кіхтей Ірини Григорівни грали в гру «Склади слова». Цікаво попрацювали діти в кабінеті психолога школи Ходак Тетяни Василівни та соціального педагога Кухарчик Ольги Богданівни, відгадуючи загадки та розповідаючи про свої сім’ї та родини. Разом з Вчителем музичного мистецтва Досяк Наталією Романівною успішно виконали завдання відгадати, про кого пісенька і вивчили та заспівали «Пісню про матусю», а на уроках дизайну і технологій - станція «Умілі ручки» - із вчителькою Каричорт Лідією Юліанівною діти змайстрували вітальну листівку і записали по 30 компліметів для своїх найдорожчих матерів. Разом із вчителем образотворчого мистецтва  Бунчак Інною Валеріївною називали «ніжні, теплі» кольори та їх асоціації з мамою та зобразили їх на вітальних листівках. На станції «Математична» полічили, на скільки років вони молодші від мами та бабусі, а на станції «Спортивній» показували вміння проводити дозвілля, грати в ігри, правильне ведення м’яча, на станції "Англійська мова" разом з вчителем Гнатишин Галиною Романівною називали англійською ім'я мами і що вона любить. А на станції "Інформатика" разом з Христиною Михайлівною Лопачук "малювали" сердечка. Завершилася гра-квест станцією «Майстер-клас», яку проводила чудесна людина, кулінар Оксана Петрівна Пилипів. Тут здобувачі освіти навчилися та показали вміння оздоблювати смачні пряники у вигляді квітів, які  після уроків подарували своїм мамам на подвір’ї школи та вдома. Щиро дякуємо всім за участь і допомогу у проведенні гри та вітаємо Вас із таким чудовим святом - Днем МАТЕРІ, адже Ви - красива, ніжна, мила, турботлива, ласкава, стильна, казкова, загадкова, душевна, весела, симпатична, єдина, дружелюбна, шикарна, чесна, життєрадісна, креативна, романтична, розумна, мудра, енергійна, шира, добра, любляча, товариська, роботяща, скромна, сучасна, неймовірна, ангельська!

 

 

 

 

 

Переглядів: 134 | Додав: ticher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
uCoz